Johanne Haugen -
Hei! Vet jeg ikk blogget i går, sorry, men jeg hadde ikke med meg kamera til Drammen, også hadde jeg ikke noen ting å blogge om når jeg kom hjem. Sloknet ganske fort! 

Nå stikker jeg i bursdag! See yaahhcambilde, yoyo 

Blogges!
Gratulerer med dagen, Norge! 
Våknet kl 12 i dag, så jeg orket ikke forte meg for å reise til Åmot, tok meg heller litt god tid og chilla før russetoget startet. Tok turen opp kl 3 for å få en parkeringsplass der. Fant fort Karoline, Jarle, Espen, Patryk, Silje og Helle som det endte med at jeg var med resten av dagen. De tok litt av med kameraet mitt kan man si..
Russetoget var bra, men det er liksom ikke like morsomt som før. Bare vent til 95'erne er russ, mihi! Da blir det såå mye bedre. Hahah! 
Gikk hjem i 6 tiden for å grille med familien, kos! Åsii, bestemin!

Renatiii!


Åmot er ganske så dødt etter russetoget er ferdig..

Hvordan har din 17 Mai vært? 

Blogges! 
Hey! Sorry for lite blogging om dagen, men jeg har ikke noen ting å blogge om. I dag var jeg på jobb fra 8 til 2. Så sykt stress å stå opp litt over 7 på en dag jeg kunne ligget lenge, har nemmelig fri fra skolen i dag. Har du?

Videre utover dagen skal jeg bare lese engelsk, og skrive opp noen regler og sånne små-ting, også skal jeg fordype meg i Frustrerte fruer, sesong 2! Loveit.


Ble faktisk fornøyd med det bildet!

Blogges! mmm, sulten! 

Blogges! 
Bollekake, haha

Har det kjempekoselig! Hva gjør du i kveld? 

Blogges!
Hallo! Må blogge nå, i pausen på Paradise Hotel. Er nemmelig en veldig viktig episode i dag, siden Kim må ta er viktig valg. Har vel fått med meg hver eneste episode denne sesongen, så nå lurer jeg bare på hva du synes om det? Men jeg må se videre, pausen er slutt strax.
Blogges!


Køøødddaa, men jeg blogger etterpå, har ingenting å blogge om nå.
Blogges! 
Hallo! Kom hjem for litt siden, etter å ha vært på fast five med en herlig gjeng. Den var litt anneledes enn sånne filmer jeg pleier å se, men den var faktisk ganske bra! Har ikke rukket å gjøre matteleksene til i morgen heller. Har egentlig ikke rukket noe i dag. 
På slutten av filmen var det en sykt fet sang, Don Omar -  Danza Kuduro! Satt der å digget den, men egentlig visste jeg at jeg hadde hørt den før:

 

Blogges!
Heyy! Skal snart på kino i Vikersund med noen folk for å se Fast five. Har aldri sett den før, men har hørt at den er veldig bra, så jeg ser frem til det! Må nesten fikse oss litt før vi går til Åmot for å ta buss. 

Har du sett den?

Blogges!
Hallo! Jeg har lyst til å lese din blogg og se om det er en blogg etter min interesse. Slenger gjerne med en kommentar for å nevne det. Så skriv bloggen din under her! 

Blogges!
Heiia! Nå sitter jeg ute i solsteiken med jordbær, solrik og Crème brulée, kunne ikke vært bedre? Har smurt bena mine inn med solkrem, så nå skal de godgjøre seg imens jeg chiller! Har noen lekser som må gjøres, også vet jeg ikke om jeg skulle tuure til Åse Marit i dag. Noen forslag til hva jeg kan gjøre? Hva skal du i dag?

Blogges!
Yo! Sorry, men i dag har jeg vært skikkelig dårlig til å blogge! Har egetlig bare chilla. Jobbet leenge med det gym-prosjektet vi har til tirsdag, og nå må jeg gjøre RLE-lekser. Etter det skal jeg sove. Hva har du gjort i dag? Som et lite plaster på såret, her kommer noen bilder, eheh!

Var ikke så nøye med neglelakken da, for jeg skulle bare prøve det ut.Den fine rle boka. Har oppgave 1, 2, 3 og 4 i lekse til i morgen.. Har kommet halvveis!

Blogges!
Heyoo! Sitter i stua og kikker ut på det fine været som er utenfor vinduet. Hvor deilig hadde det ikke vært å funnet på noe ute nå? Men neiida, jeg sitter å jobber med gym-prosjekt, og etter det har j eg noen RLE-lekser som skal være ferdig til i morgen. Kunne jo sittet ute, men jeg orker ikke det sollyset på pc-skjermen, da ser man ingen ting. 

Hadde forresten tenkt til å vise dere neglene mine, men kameraet var tomt for strøm. Har lakket neglene i en fresh rosa, så lakket rødt over halve neglen etterpå. Det er ganske stilig. 


Her sitter jeg å spiser frukt, tjohei! Legg merke til tallerkenen, Max Mekker!

Bloggeees!
Hahah, ananas ja! En litt random overskrift men kom ikke på noe bedre. Sitter her å spiser ananas så det var jo derfor jeg kalte innlegget ananas. 
Har ikke gjort spennende som jeg kan skrive om her på bloggen, og da er det ikke så lett å finne på hva jeg skal blogge om. Skal se om jeg får tatt noen fine bilder ute i morgen, hvis det er sol og fint vær. Så til da, toodles!

Blogges! 
Hei! I stad laget jeg meg bruker på kupongkode, et nettsted der du får gratis koder som du kan bruke på online butikker. Du kan få masse rabatter osv, kjempelurt! Jeg vil tipse alle sammen om å lage seg bruker, hvis du synes det er greit å handle online da.

http://www.kupongkode.com/promo/19449  

Blogges!
Hey! Tror jeg har en fetish med å skrive engelske overskrifter. Synes bare det høres så mye bedre ut på engelsk enn på norsk. Håper ikke det er noe problem, men nok om det! 

Sitter i stua med pappa, broren og søstra mi, mamma er i Sverige med en venninne. Spiser den beste isen som er laget og frukt, namminam! Skal snart se på frustrerte fruer sesong 2 som jeg tuura til Åmot for å kjøpe i dag. Ble litt sånn hekta etter å ha sett den første sesongen kan man si. 
Ikke feil, nei!

Blogges!
Heisann sveisann! Har ikke noen ting, absolutt ikke noen ting å blogge om akkurat nå. Er egentlig bare trøtt og sliten, vil sove, men har sagt jeg skal til Åmot! Noen ganger kommer jeg på sånne skikkelig bra ting å blogge om, men innimellom er det helt tomt, er det sånn for deg også?

Fikk pappa til å kjøpe med Jordbær også! Jeg elsker jordbær, do you?

NAM<3 pictures_private

Forresten, ikke glem å sende inn forslag til Må Gjøre Videoen :)

Blogges!
Heeei. Nå er det min tur til å ha må gjøre video også! Skal ha det sammen med Inger Helen, men kommenter alle forslagene på min blogg! Er ikke helt sikker på dette, men når alle andre har gjort det så må jo vi også prøve? Haha, neida, dette blir gøy! 

Det er ikke sikkert vi kommer til å gjøre alt, kommer ann på hva vi trenger for å gjennomføre det, og hvis det er helt ille flaut, farlig, you name it. Ellers, kom med forslag!


BEST<3 Sommer!

Blogges!
Hahah, random overskrift, men fant ikke på noe bedre! Har bare vært på skolen, så jeg kom nettopp hjem. Tenkte jeg skulle kose meg litt i dag, så jeg stakk innom på butikken å kjøpte meg namssii og Iste! Er egentlig ikke sikker på hva den saken heter, men den er gooood<3 
Den ser IKKE god ut, men den er sååå god. Luftig bolle? med nugatti-greie og karamell inni, og nøttene på toppen smaker ingenting. 

Blogges!
Hey! Hadde prøvemuntlig i dag, som dere vet! Hadde vel ikke pugget så mye, eller skrevet så mye, men det gikk sånn passe greit. For de som ikke visste det, gikk jeg opp med Åse Marit. HAdde egentlig vært fornøyd med en 3'er, men vi fikk 4'er begge to. So happy, haha! 
Dro på jobb etterpå, og det er det jeg har gjort i dag. Hva har du gjort? 

MattyBRaps - coming home 
Synes den er så sykt søt på starten! 
Blogges! 
Hallo! Har vært med Åse Marit hver eneste dag denne uka, og jeg begynner ikke å bli lei en gang, hoho. For det meste har det jo vært på grunn av dette eksamensgreiene. Siste dagen å lese på i dag, for i morgen braker det løs. Har en litt bad feeling, men håper på det beste! 
Skal bare fikse litt på powerpoint-presentasjonen og manuset, før det skal printes ut. Så skal vi vel kjøre igjennom før vi skal sove. Får nå se om jeg sover godt i natt, føler ikke at jeg gruer meg så veldig! 

Tror jeg skal ha den som header, men fikk den ikke til å passe inn i headern på bloggen.. Den er i 700px

Blogges!

Heii! Kom hjem for ikke så lenge siden, så har spist og bare slappet av. Har jo loket rundt i Åmot sideen 2 ellernoe i dag, så er ganske sliten. Vi var en tur hjemme hos Inger og så en film, før vi stakk bort til Fredrik der vi så Total Blackout på tv, kos! 


Hva har du gjort i dag?

Og forresten, har meldt meg på topplisten til denne jenta! Meld det på du også :)

Blogges! 

 
Haaii. Hadde rett og slett ikke tid til å legge ut outfit-bilde i dag, siden vi måtte reise. Og da har jeg jo selvfølgelig ikke tatt noen nå heller. Så da tror jeg kanskje jeg legger ut outfitbilde i morgen. Skal på Glad-dagen i Skotselva tror jeg! Se på bestejenta spille. 


randooom :) 
Blogges!


Heisann. Blogger nå direkte fra Bingen city! Måtte forflytte oss, så dro fra rene søpledynga til et nytt og rent rom som kommer til å se helt bombet ut i morgen! Legger ut outfit i morgen, i think. 
 
Rabarbara og jordbærsaft! LOVE

Har skrevet litt..

Godsokkene til mammanmin!


Måtte litt redigering til denne gangen!


Som sagt, blogger i morgen. Da kommer det outfit! 
Blogges! 
Jentami - smågodt - pringles - druer - iste ♥


Dette kalles kos, hihi :)

Blogges!
Heyoo! Sitter i seng og prøver å starte på presentasjonen til meg og Åse Marit, men det er virkelig ikke så lett som jeg trodde. Var sånn ok fornøyd når jeg fikk vite at jeg kom opp i Engelsk, men når jeg fikk temaet forandret det seg. Being different! Off, dette kan bli en lang dag og natt. Åse skal sove her, så vi skal vel klare å få mekket sammen noe. Men jeg tror jeg må forte meg å jobbe litt, sånn at det ikke ser ut som jeg har slækka mens hun har vært borte.
Og forresten, Åse er på korps, og når hun kommer tilbake skal hun innom butikken og kjøpe noe snadder som gir oss masse deilig motivasjon, håper jeg! Hva skal du i dag?


Her er vår oppgave, spennende. 

Blogges! 
Har prøvd meg litt ut i photoshop cs5 nå, er jo bare nybegynner, og det jeg har gjort er bare basics. Men jeg synes noen ble ganske kule. Skal vel prøve å trene opp litt mer skills snart, men akkurat nå har jeg ikke mer tid. Det er skole i morgen, så nå må jeg dusje og legge meg om ikke så lenge. Har fått vite at jeg kom opp i Engelsk prøvemuntlig, og i morgen får vi tema. spent! 

Utgangspunktet:

Ikke fult så nøye, men jeg skylder på at jeg er nybegynner! 
Blogges! 
Heyoo! Fikk ikke blogget i går, grunnet at de dro rundt 12, og da var jeg ganske så sliten. Bestii sov her i natt, og da vi så på bildene som ble tatt, fant vi ut at vi var ikke så veldig fotogene i går kveld. Må bare legge ut noen random bilder som ikke ser helt ille ut! Haha, enjoy :)
Fotogene sa du?!
Blogges!
Åmot! Hahahh 
Skal ta sol med bestejentaa, og må være der halv 3, så må forte meg veldiiig! Skal bare blogge bitteliitt før jeg tuurer opp med scooteren min. Tok et random bilde, uten sminke. Enjoy! Men nå må jeg nesten stikke, blogges! 


Guud så kul, og vått hår i tillegg!
Hallo! Våknet kl 12, og sto opp med det samme! Begynte å rydde, laget frokost og satt alle dørene på vidt gap, gjennomtrekk. Kan ikke få sagt hvor fint vær det har vært i dag, har spradet rundt i minishorts og singlet imens jeg ryddet på terrassen. Skal ha "grillparty" i morgen, det blir kos! 
Skal sette opp trampolinen etterpå, og hvis jeg hopper 30 minutter hver dag, så er det skikkelig bra trim! 

Ferskeen<3

Bloggees!

Heyhoe! Har vært på hytta siden mandag nå, eller, jeg har kjørt litt opp og ned på scooteren for å dusje da. Endelig i dag, reiste jeg og broren  min nedover på scooteren, mens resten av familien kommer i morgen. Vi skal bare slappe av og se på tv resten av kvelden. Kanskje se om vi finner noe å spise på, noe som kan bli vanskelig! 
Blogges!
Er på hytta, så jeg får kanskje ikke blogget så mye i påsken. Får vel bare kose meg her med et tonn med godis, potetgull og brus! Men nå som jeg har mopedlappen, kan jeg farte rundt hvor jeg vil. I dag orker jeg ikke kjøre, siden jeg akkurat sto opp.
Blogges! :)
Tuurer til Drammen fra Langebru!


Forrett og middag! Indrefilet :)


Sjokolademousseen min!

Banansplitten til ÅseMarit!

Hey, regninga


Ypsilonbrua
Godset - Sarpsborg, 5 - 2 <3

Blogges!
Halloo! I dag blir jeg 16 år. Mihih, kan øvelseskjøre lovlig med bil, og mopedlappen skal jeg ta snart. Fikk frokost på senga av verdens søteste jente. Stikker til Drammen etterpå, for å feire!
Blogges!
Sier bare kylling - smågodt - fruktsalat - smågodt - påskeegg - "champis" - jordbær - musikk og bestejenta såklart! 

Har bursdag om 1 time! Blogges.


Yummieee, ikkesant? 
Heeyhoe! I dag har jeg vært hos Åsemarit og lest litt til naturfagprøven i morgen, og syklet 1 mil! Hoho, merket at kondisen manglet da altså. Skal begynne å sykle hver dag, hva synes du om det, haha? Spiste pizza og brownies-is, SUNT! 

Soon skal jeg lese litt til mopedlappen, og jeg skal bake brownies siden jeg har bursdag på søndag. Skal ta med på skolen i morgen, for det passet så bra siste dagen før påske. Det er veeerdens beste brownies, bare så dere vet det! !Måtte retusjere over en hemmelig ingrediens i oppskriften. Har fått den av Åse Marit skjønner dere! Gleder meg bare til å lage den herlige kaken nå, naaaammiii. Skal forresten lage dobbel røre sånn at vi hjemme også kan kose oss litt, mihihi!

Kommer bilde av kaken etterpå. Blogges!
Jeg vil lese DIN blogg og se om jeg finner noen jeg kan bli fast leser på! Kom igjen, legg igjen bloggadressa di i kommentarfeltet. Er baree fast leser på noen få blogger, sååå! 

har funnet verdens søteste sang forresten, tycks?

Nå kommer virkelig sommeren for fullt! Det er kjempedeilig varme og sol. Hørte at dette var den varmeste våren på 40 år, og det kan nok stemme. Hadde utegym i solen i dag, det var litt for varmt for meg.
Sitter ute, i skyggen faktisk, og blogger. Pølsene og kotelettene ligger på grillen. Brus på bordet. Sola skinner, halv 6 på kvelden! Det er ikke dårlig :) tommel opp 

 GO SOMMERFEELING <3 

Blogges!
Heisann! I dag våknet jeg kl 11 og bestemte meg for å stå opp, spise frokost, rydde, bake kake og bare chille til mamma og pappa kom hjm kl 6. Har gjort alt sammen! Mamma har bursdag i dag, så vi har kjøpt gave og bakt kake til henne. Hun blir 35 år, hihi! 

Glemte forresten å vise dere den andre ringen jeg kjøpte i går! Synes den var så utrolig søøt. Er egentlig ikke noe stor fan av å ha ringer på meg, men det er veldig fint. Skal bli flinkere til å bruke det, nå som jeg har litt flere å velge i mellom. 
Har akkurat laget biff med fløtegratinerte poteter, bernaise og grønnsaker. Det var så utrolig godt, men jeg er vel egentlig ganske så mett nå! Skal se første episode i første sesongen av frustrerte fruer nå. Gleder meg til å se det, men kommer vel til å bli addicted! 


Ha en fin kveld videre alle sammen, det skal ihvertfall jeg! Blogges

 
Heeei! Nå sitter jeg og søsteren min å ser på Norske talenter. Har akkurat spist hjemmelaget tacopizza, ikke feil. Skal være alene i helgen, så får se hva vi finner på for noe resten av helgen! 
Så bingobanden i stad forresten, må bare si at det er det råeste jeg har sett! Sitter å ler meg i hjel. Skjønner ikke at noen gamle folk tør å gjøre det der! Hahah, hva synes dere?

Den ble litt svidd, men utrolig god. Blogges!


Hvem ville du valgt? 
Har hatt besøk av bestejenta mi i dag, men vi har bare jobbet med en muntlig fremføring i matte, også var vi i Åmot en tur. Måtte jo selvfølgelig møte Daniel på moped, som klarte lappen i dag! Gratulerer<3 Det var noen fulle folk der, så politiet kom osv. Sånn er det i Åmot, liksom.


Love. Blogges!
Har hatt en god lang pause fra pc'n i dag, så jeg sovna på rommet! Men er digg å ikke bare tenke på facebook, men å faktisk kunne fokusere på lekser osv. Skulle egentlig ringe Martinejentami også, men jeg sovnaa, sorry! Blogger bedre i morra :)Digger alt sammen! Hva synes du? 
Ligger på rommet å gjør lekser. Hører på musikk med mobilen. Bare slapper skikkelig av i senga mi!
Tentamen i dag gikk helt greit helt til jeg kom til del 2, den var helt sykt vanskelig..
Blogges kanskjee i kveld!Tentamen i morra, sier ikke mer. Natta!

Hva synes du om bildene? 
Jaa, har matte-tentamen i morra så jeg må vel starte pugginga snart. Må nok se ekstra godt på prosent, sannsynlighet og målestokk, det er noe jeg ikke skjønner veldig mye av. Matte er et av de vanskeligste fagene, så jeg gleder meg ikke til i morgen akkurat.. Blogges kanskje senere! 


 Hva skal dere i dag? 

Som dere ser så er det ikke så myee, men legg merke til konvolutteneee! Hihi. Digger vesken, den var ikke feil nei. Headsettet fikk jeg fordi det fulgte med den nye mobilen til mormor, så det var egentlig ingen gave. Har jo ikke så stor familie, så jeg kunne jo ikke forvente noe mer. Har hatt en koselig kveld alt i alt :) 
 

Digg med smeltet lys på kaken! hahah
Hei! Jeg sjekket som vanelig bloggene til folk, også kom jeg over ei jente som søkte etter nye header. Så da satt jeg igang å laget! Skulle linke til headeren i et innlegg. Tok ikke så lang tid å lage, for det var ikke så mye dilldall å fikse. En helt vanlig simpel header :) 

Uten bakgrunn (hvit)


Med bakgrunn (blomstrete)

Håper du liker de! 

Hva synes dere?  
Som alle vet så er det første April i dag, vår alle kjæres aprilsnarr-dag! Tror dette er første gangen jeg ikke har gått på en eneste narr! *stolt* Ikke det at så mange har narret meg i dag da. 
Hadde engelsktentamen i dag også, satt i 5 timer, fordi oppgavene var sykt vanskelig. Har en følelse av at det gikk ganske bra egentlig, så vi får se da. 


Black eyed peas - I just can't get enough

Jeg skal blogge bra i morra! Akkurat nå er jeg bare skikkelig trøtt og sliten! Har ikke noe å blogge om heller, så jeg drøyer det. Blogges!
En litt annen verson av MatZ og Rkd sin sang, Radio. Samme melodi, men forskjellig artist og tekst. Ta dere tid til å høre på den. 
Kommer kanskje et innlegg senere i dag, if i remember! 


 Hva synes du og sangen?
Hey! Har kommet meg hjem og spist etter skolen, hadde nemmelig tentamen i nynorsk i dag! Æsj, går sikkert ikke bra, men får ta det som det kommer. Skrev 400 ord om "lykke kan ikkje kjøpast med pengar", fail. Reflekterte det ordtaket eller noe, ganske vanskelig you see.. 


Sunt! Men masse proteiner da (a) det trenger viii!

Hei bloggen! 
I dag har jeg ikke gjort noenting egentlig, tok fatt i boka: veien til førerprøven og leste 44 av 180 sider! Er ganske sjokkert, siden jeg egentlig hater å lese. Har ikke lest en hel bok på flere år! 
Har tatt kjøretimene så jeg mangler bare teorien. Er bare tre uker til jeg har bursdag så det er bare å lese! Gleder meg til å cruise rundt med scooter!

Bilde fra google..

Sorry, men jeg har ingenting å blogge om i dag heller! Så dere får nøye dere med denne herlige sangen som jeg har utrolig mange minner med. Beklager!
Har nesten ikke blogget de siste dagene på grunn av at jeg jobbet 6 timer i går og 8 timer i dag, så da blir det nok litt ekstra penger på meg, hihi! I morra lover jeg å finne på noe bra å blogge om, promise.

Jentami har bursdag snart, etter kl 12 kommer det til å fosse innpå med gratulasjoner til deg, honey. Synd jeg ikke kan være hos deg og feire den med deg! I really miss you </3


I love you, sugar :* 
Heii bloggen! I dag har jeg ikke fått blogget fordi jeg har jobbet fra 4 til 10, stress. I morgen skal jeg jobbe fra 10 til 6, så det blir vel ikke så mye blogging da heller tenker jeg. 
Sitter her å legger over kontakter til Iphonen. Off, det tar sin tid! Forresten så lover jeg å legge inn et spennende innlegg innen helga er over! Hihi

Dårlig bilde, but you get it <3 LoveitHva tenker du om bildene?
Hey! Har ikke så mye å fortelle fra i dag, det eneste jeg har gjort er at jeg har vært hos Alexander, veldig koselig. Så har jeg bare chilla etter det. Pappa har bursdag i dag også, så da var det iskake til dessert, Nam!

Forresten, her om dagen satt jeg å kjedet meg, ogplutselig så bare satt jeg der med kameraet og noen fargeblyanter. Det ble noen ganske kule bilder faktisk!Foto//privat Redigert//Picasa3 Kamera//Canon eos 1000D

Hva synes du om bildene?
Sarah McLachlan - Angel

Var en litt rar versjon av sangen, menmen! Ligger her å kikker bort på en sovende Sanna, så jeg tar kvelden selv. I morgen skal jeg opp i 10'tiden, for jeg skal til Alex! Nattaa :)
Har så utrolig lyst til å kjøpe meg en denimskjorte eller jakke. Hva synes du om disse?
Liker  du denim?

Sier natta nå, skal se en film før jeg legger meg! Forresten skal jeg ikke på skitur med Sanna i morgen, så jeg stikker til henne og overnatter i stedet. Godis på G!
Heiiaa! Har så utrolig lite å blogge om nå disse dagene, men i morgen skal jeg og Sannamor på skitur i lysløypene. Da håper jeg på å ta noen fine bilder å legge ut. 
Overskriften! Har bestilt meg Iphone 4 i dag, og jeg klarer nesten ikke vente! Kommer i løpet av 2 til 4 dager, så får den i løpet av uka. Slenger bare ut et bilde jeg fant på google.Denne herligheten er snart min ♥
Hei :) Har vært hos Sanna i dag, veldig koselig. Var ikke veldig sunne akkurat! Påskeegg, biler, smågodt, urge, potetgull og dipp var det som sto på bordet i kveld. Vi så Jennifers body, veldig bra skrekkfilm! 
Hadde fotoshoot av henne siden hun trengte et nytt profilbilde på facebook. Utolig mange fine bilder ble det! Hun er den fineste 97'ern jeg kjenner :) 


Foto//privat Modell//Sanna Evje kamera//Canon eos 1000D

Hva synes dere, er hun ikke bare nydelig ?
Dere lurte kanskje på overskriften? Kom ikke på noe annet. Det er den nye sangen til Torbjørn og Helfner fra Paradise i fjord.


I dag har jeg bare vært hjemme. Suset bort dagen som vanlig, og jeg husker ikke hva jeg har gjort en gang! Har vel bare sittet på pc'n tror jeg! Jada.. Spennende innlegg!

Hva har du gjort i dag ?
Jeg har sagt at jeg skal slutte å spise godteri, drikke brus, rett og slett være usunn. Ihvertfall i uken! I dag var jeg med Åse til tannlegen, og vi drakk brus rett før hun hadde time, smart. Hun hadde hull, så vet dere det! 
Vi gikk tilbake på senteret og kjøpte oss salat faktisk, men så kjøpte vi wienerbrød og berlinerbolle. Klarte bare ikke dy oss! Herregud jeg må skjerpe meg.. 
Sitter her å stirrer på en brusflaske med Fanta Exotic! Så kom jeg nettopp på at jeg har et påskeegg igjen, hvor mye fristet ikke det? NAM


Hytta på Eiker'n med Helene // I Januar

Elsker den♥
Mamma kjørte meg opp på Eikvang halv 9 i dag, kunne sove litt lenger enn vanlig! Det var utrolig koselig der. Jeg hang for det meste sammen med Oda. Hadde ikke så mye å gjøre, så jeg brukte utrolig mye tid på å ta bilder av de som hoppet med akebrett, og det var utrolig kult å se på! 
Nå skal jeg dusje å fikse meg før jeg stikker på jobb kl 4. Wish me good luck! Er så drittlei både jobb, skole og lekser, så det var deilig med en skidag.  
Runder av med noen bilder fra dagen. Ha en fin dag videre!

Søteste Oda og meg :)

Joakim og Dani i farta!

Joakim og Dani i farta, igjen! 

Dani og Jørgen! Utrolig stilig bilde :)
17. April 1995 kom ei lita jente blond jente til verden med keisersnitt på Drammen sykehus. Hun ble døpt 11.Juni i Bakke kirke, den dagen åsemarit ble født. Bodde det første året mitt på Galleberg i Sande, før  vi flyttet til Dynge/Gamlehokksund. Der bodde jeg i nesten et år, og i 1997 flyttet vi til Søyaveien i Åmot, der bor jeg enda. I 1998 var jeg brudepike for mamma og pappa da de giftet seg i Vatnås.
Jeg sju smokker på en tråd, og da jeg var 3 år kastet jeg dem i søpledonken hos bestemor. 
I 2000 fikk jeg ei lita søster, og hun fikk navnet Jenny Elida, og i 2002 fikk jeg en liten bror som fikk navnet Jaran. I 2008 fikk jeg en fostebror som heter Even. Samme året startet jeg på ungdomsskolen i Åmot, Søndre Modum Ungdomsskole. Der startet jeg med relativt gode karakterer i alle fag, men jeg har gått ned iallefall en karakter i det meste siden 8.klasse. Jeg har blitt ertet fordi jeg er ganske lav, men har ikke latt det gå veldig innpå meg. Bryr meg ikke om det lenger. 
Jeg her ei bestevenninne som jeg støtter gjennom godt og vondt! Har hatt ett par krangler, men jeg klarer ikke være sur på henne lenge, for da glemmer jeg nesten hva jeg er sur for. Som oftest er det bare bagateller.
Bloggen hennes finner dere her >blogg<.  

Jeg har hatt utrolig mange blogger før, blant annet denne >blogg<, og den her >blogg<. Blogget utrolig dårlig før, så jeg føler jeg er flinkere til å blogge nå.