Johanne Haugen -
Hei! Ååå, jeg har nesten ingen sommerkjoler, bare en fra bikbok. Jeg har så lyst til å reise på shopping nå, eller bestille fra nettet. Jeg er egentlig ikke noe kjole-jente, heller shorts her, men kjoler er veldig fint! Vet ikke helt hvem jeg likte best, men kanskje de to i midten fra topshop? 

Hvem er din favoritt? Din mening om kjoler?

Blogges! 
Skal legge meg snart, skal bare slenge inn et innlegg og hente meg litt drikke. Disse skoene er såå kule! Har så utrolig lyst på de! Skal på shopping til neste lørdag, i think, så da får vi se, siden de koster 799,-! Skal feire familiebursdag i morra, så kanskje jeg får inn litt penger? Hvem vet.


 Hva synes du? 
Heisann! Tenkte jeg skulle snakke litt om øredobber, haha. Okey, for det første så digger jeg øredobber, de pimper opp ethvert antrekk og gjør det ekstra spesielt. Det finner så utroolig mange forskjellige, og jeg skulle gjerne hatt alle sammen. 
I det siste, nå i vinter har jeg liksom ikke fått brukt øredobber så mye. Hvis jeg en dag har på meg et par er det bare sånne små perler eller hjerter. Føler at ørene fryser ihjel hvis man har store og tunge øredobber i de! Men når våren kommer skal jeg oppdatere smykkeskrinet å kjøpe noen superdupre øredobber.


Noen av de herlige øredobbene jeg kunne tenke meg til våren! De som er fra Ginatricot er merket med GINATRICOT og de fra bikbok er merket med BIKBOK.
Haremsbukse, hot or not? 
Jeg har selv en haremsbukse i beige-aktig farge, men jeg synes det er litt merkelig. Kjøpte den en gang i forrige uke, og har brukt den en gang. Føler ikke at jeg kler det, men alikevel HOT. Hva synes du?


Foto//bikbok.com redigert//picasa3

Skal i bakken med ÅseMarit kl 11 i morgen, så jeg må hoppe til køys snart. Kjenner jeg begynner å bli ganske trøtt nå også. Blogges!
Hei! Har ikke så mye å blogge om i dag, fordi jeg har bare slappet av. Endelig har vi vinterferie! Blir så digg å få litt fri fra skolen igjen.

Tenkte at jeg kunne lage et lite fashion-innlegg! I det siste har jeg blitt litt mer opptatt av mote, og jeg må si det er utrolig morsomt. Har funnet noe bilder på lookbook som jeg skal vise dere.
Hva synes du ? Er du opptatt av mote ?