Johanne Haugen -
Heii Bloggen! I dag var jeg på Magasinet med Inger for å kjøpe sko. Skulle egentlig bare ha de conversene og ikke noe mer, men den taktikken funket ikke. Sier ikke nei til noen nye klær, never! Spiste på McDonalds også. Pommes frites, chicken nuggets og sjokolademilkshake, fysøren jeg er sunn! 


Skjell-kjede HM // Ring GLITTER // Neglelakker CUBUS & BIKBOK


Smoothing lotion HM // Hårspray HM // Hårbørste GLITTER

Sko HM // Converse SKORINGEN

Genser & topp HM


Shorts BIKBOK

Hva synes du? Likte du det?

Blogges! 
Heisann! I dag har jeg vært på BS med littlesister! Synes jeg fikk kjøpt meg ganske mye for 2000 kr. Prøvde å handle mest på HM denne gangen, og det funket. Fant masse fint der! Må bare fortelle at vi spiste på LaBaguette, standaaard, hahah! Spiser alltid der når jeg er på BS, gjør du?Solbriller/HM&GLITTER Kjede/CUBUS Hårpynt/HM Ring/HM Øredobber/CUBUS 

Fikk tips av Martine Reitan om å begynne å se på Frustrerte fruer, så da starter jeg på første sesongen nå! /NOTABENE

Kjempesøt topp/HM Skjorte/HM
Jakke/HM (Veldig søt på!)Shorts/HM Highwaste olabuks/BIKBOK 

Hva synes du? Noe du likte? :)

Blogges! 

 
Kjøpte de i forrige uke, men jeg har ikke blogget noe særlig. Her kommer ihvertfall bilder av de nye skoene mine, love them! Kostet 600 faktisk. På dna. Enda et par med kilehæl, jeg liker det! Også digger jeg fargen, hvis dere ikke ser det, er de militærgrønne. Har faktisk bare brukt de en gang enda, så vet dere det. 
Jeg bruker egentlig 37, men de hadde bare igjen 36 og 38, jeg tok 38 så de er litt store, men det får ikke gjøre noe.


 
 Hva synes du? 

Skjorte fra VeroModa

Singlet fra VeroModa

Bukse fra Cubus

Begge buksene fra VeroModa

Undertøy fra Hennes&Mauritz (var 3 av hver)

Var litt skeptisk til den røde buksa, men den er veldig kul på! Får se om jeg har noe å ha på meg sammen med den. Btw, jeg har begynt å sette opp regnskap, utrolig smart egentlig! 
Og igjen, sorry for veldig lite blogging i det siste :(
Hallo! Har vært på BS med mamma i dag. Skulle egentlig bare bytte en tube-bh og benytte et 50% rabattkort på bikbok, men det ble vist to skjorter/gensere på meg også. 


Begge toppene fra Vero Moda.

Skinnjakke fra BikBok
Foto//privat Redigert//Picasa3 Kamera//Canon eos 1000D

Men nå må jeg fikse meg litt fort, skal til Sanna! Skulle kommet i 3 tiden, men shoppingturen kom litt brått på. Tror jeg slenger inn et innlegg i kveld, for jeg tar med kamera. Blogges!