Johanne Haugen -
Har så utrolig lyst til å kjøpe meg en denimskjorte eller jakke. Hva synes du om disse?
Liker  du denim?

Sier natta nå, skal se en film før jeg legger meg! Forresten skal jeg ikke på skitur med Sanna i morgen, så jeg stikker til henne og overnatter i stedet. Godis på G!
Heiiaa! Har så utrolig lite å blogge om nå disse dagene, men i morgen skal jeg og Sannamor på skitur i lysløypene. Da håper jeg på å ta noen fine bilder å legge ut. 
Overskriften! Har bestilt meg Iphone 4 i dag, og jeg klarer nesten ikke vente! Kommer i løpet av 2 til 4 dager, så får den i løpet av uka. Slenger bare ut et bilde jeg fant på google.Denne herligheten er snart min ♥
Haremsbukse, hot or not? 
Jeg har selv en haremsbukse i beige-aktig farge, men jeg synes det er litt merkelig. Kjøpte den en gang i forrige uke, og har brukt den en gang. Føler ikke at jeg kler det, men alikevel HOT. Hva synes du?


Foto//bikbok.com redigert//picasa3

Skal i bakken med ÅseMarit kl 11 i morgen, så jeg må hoppe til køys snart. Kjenner jeg begynner å bli ganske trøtt nå også. Blogges!
Hei :) Har vært hos Sanna i dag, veldig koselig. Var ikke veldig sunne akkurat! Påskeegg, biler, smågodt, urge, potetgull og dipp var det som sto på bordet i kveld. Vi så Jennifers body, veldig bra skrekkfilm! 
Hadde fotoshoot av henne siden hun trengte et nytt profilbilde på facebook. Utolig mange fine bilder ble det! Hun er den fineste 97'ern jeg kjenner :) 


Foto//privat Modell//Sanna Evje kamera//Canon eos 1000D

Hva synes dere, er hun ikke bare nydelig ?
Hei! Har ikke så mye å blogge om i dag, fordi jeg har bare slappet av. Endelig har vi vinterferie! Blir så digg å få litt fri fra skolen igjen.

Tenkte at jeg kunne lage et lite fashion-innlegg! I det siste har jeg blitt litt mer opptatt av mote, og jeg må si det er utrolig morsomt. Har funnet noe bilder på lookbook som jeg skal vise dere.
Hva synes du ? Er du opptatt av mote ?
Dere lurte kanskje på overskriften? Kom ikke på noe annet. Det er den nye sangen til Torbjørn og Helfner fra Paradise i fjord.


I dag har jeg bare vært hjemme. Suset bort dagen som vanlig, og jeg husker ikke hva jeg har gjort en gang! Har vel bare sittet på pc'n tror jeg! Jada.. Spennende innlegg!

Hva har du gjort i dag ?
Jeg har sagt at jeg skal slutte å spise godteri, drikke brus, rett og slett være usunn. Ihvertfall i uken! I dag var jeg med Åse til tannlegen, og vi drakk brus rett før hun hadde time, smart. Hun hadde hull, så vet dere det! 
Vi gikk tilbake på senteret og kjøpte oss salat faktisk, men så kjøpte vi wienerbrød og berlinerbolle. Klarte bare ikke dy oss! Herregud jeg må skjerpe meg.. 
Sitter her å stirrer på en brusflaske med Fanta Exotic! Så kom jeg nettopp på at jeg har et påskeegg igjen, hvor mye fristet ikke det? NAM


Hytta på Eiker'n med Helene // I Januar

Elsker den♥
Mamma kjørte meg opp på Eikvang halv 9 i dag, kunne sove litt lenger enn vanlig! Det var utrolig koselig der. Jeg hang for det meste sammen med Oda. Hadde ikke så mye å gjøre, så jeg brukte utrolig mye tid på å ta bilder av de som hoppet med akebrett, og det var utrolig kult å se på! 
Nå skal jeg dusje å fikse meg før jeg stikker på jobb kl 4. Wish me good luck! Er så drittlei både jobb, skole og lekser, så det var deilig med en skidag.  
Runder av med noen bilder fra dagen. Ha en fin dag videre!

Søteste Oda og meg :)

Joakim og Dani i farta!

Joakim og Dani i farta, igjen! 

Dani og Jørgen! Utrolig stilig bilde :)