Johanne Haugen -Jada, sånn gikk det! Kunne vel egentlig kastet noe av det, men jeg orket ikke noe annet enn å få ryddet skikkelig opp i det, og sortert det! Føles ganske braaa egentlig. Midlertidig har all sminken plass på gulvet på rommet mitt, orker ikke ha det få badet, grunnet at det er kaldt der! Orker ikke stå inne på et kaldt bad å sminke meg om morgenen. 
Forresten så har jeg sluttet å bruke foundation/brunkrem/pudder på skolen, ihvertfall for en periode. Slipper å ta av alt på kvelden, det er stress! 

Har engelsk-tentamen i morra, så har fått paps til å printe ut hele forberedelsesdelen til meg! Håper den går bra, jeg trenger bra karakterer. Wish me good luck, hoho! 
En litt annen verson av MatZ og Rkd sin sang, Radio. Samme melodi, men forskjellig artist og tekst. Ta dere tid til å høre på den. 
Kommer kanskje et innlegg senere i dag, if i remember! 


 Hva synes du og sangen?
Kjøpte de i forrige uke, men jeg har ikke blogget noe særlig. Her kommer ihvertfall bilder av de nye skoene mine, love them! Kostet 600 faktisk. På dna. Enda et par med kilehæl, jeg liker det! Også digger jeg fargen, hvis dere ikke ser det, er de militærgrønne. Har faktisk bare brukt de en gang enda, så vet dere det. 
Jeg bruker egentlig 37, men de hadde bare igjen 36 og 38, jeg tok 38 så de er litt store, men det får ikke gjøre noe.


 
 Hva synes du? 
Hey! Har kommet meg hjem og spist etter skolen, hadde nemmelig tentamen i nynorsk i dag! Æsj, går sikkert ikke bra, men får ta det som det kommer. Skrev 400 ord om "lykke kan ikkje kjøpast med pengar", fail. Reflekterte det ordtaket eller noe, ganske vanskelig you see.. 


Sunt! Men masse proteiner da (a) det trenger viii!

Hei bloggen! 
I dag har jeg ikke gjort noenting egentlig, tok fatt i boka: veien til førerprøven og leste 44 av 180 sider! Er ganske sjokkert, siden jeg egentlig hater å lese. Har ikke lest en hel bok på flere år! 
Har tatt kjøretimene så jeg mangler bare teorien. Er bare tre uker til jeg har bursdag så det er bare å lese! Gleder meg til å cruise rundt med scooter!

Bilde fra google..

Skjorte fra VeroModa

Singlet fra VeroModa

Bukse fra Cubus

Begge buksene fra VeroModa

Undertøy fra Hennes&Mauritz (var 3 av hver)

Var litt skeptisk til den røde buksa, men den er veldig kul på! Får se om jeg har noe å ha på meg sammen med den. Btw, jeg har begynt å sette opp regnskap, utrolig smart egentlig! 
Og igjen, sorry for veldig lite blogging i det siste :(

genser//Indiska bukse//Veromoda belte//Cubus skjerf//Ginatricot

Sorry for lite blogging, men har ingenting å blogge om!

genser//bikbok bukse//bikbok

Sorry, men jeg har ingenting å blogge om i dag heller! Så dere får nøye dere med denne herlige sangen som jeg har utrolig mange minner med. Beklager!
Har nesten ikke blogget de siste dagene på grunn av at jeg jobbet 6 timer i går og 8 timer i dag, så da blir det nok litt ekstra penger på meg, hihi! I morra lover jeg å finne på noe bra å blogge om, promise.

Jentami har bursdag snart, etter kl 12 kommer det til å fosse innpå med gratulasjoner til deg, honey. Synd jeg ikke kan være hos deg og feire den med deg! I really miss you </3


I love you, sugar :* 
Heii bloggen! I dag har jeg ikke fått blogget fordi jeg har jobbet fra 4 til 10, stress. I morgen skal jeg jobbe fra 10 til 6, så det blir vel ikke så mye blogging da heller tenker jeg. 
Sitter her å legger over kontakter til Iphonen. Off, det tar sin tid! Forresten så lover jeg å legge inn et spennende innlegg innen helga er over! Hihi

Dårlig bilde, but you get it <3 Loveit
Heisann! Tenkte jeg skulle snakke litt om øredobber, haha. Okey, for det første så digger jeg øredobber, de pimper opp ethvert antrekk og gjør det ekstra spesielt. Det finner så utroolig mange forskjellige, og jeg skulle gjerne hatt alle sammen. 
I det siste, nå i vinter har jeg liksom ikke fått brukt øredobber så mye. Hvis jeg en dag har på meg et par er det bare sånne små perler eller hjerter. Føler at ørene fryser ihjel hvis man har store og tunge øredobber i de! Men når våren kommer skal jeg oppdatere smykkeskrinet å kjøpe noen superdupre øredobber.


Noen av de herlige øredobbene jeg kunne tenke meg til våren! De som er fra Ginatricot er merket med GINATRICOT og de fra bikbok er merket med BIKBOK.Hva tenker du om bildene?
Hey! Har ikke så mye å fortelle fra i dag, det eneste jeg har gjort er at jeg har vært hos Alexander, veldig koselig. Så har jeg bare chilla etter det. Pappa har bursdag i dag også, så da var det iskake til dessert, Nam!

Forresten, her om dagen satt jeg å kjedet meg, ogplutselig så bare satt jeg der med kameraet og noen fargeblyanter. Det ble noen ganske kule bilder faktisk!Foto//privat Redigert//Picasa3 Kamera//Canon eos 1000D

Hva synes du om bildene?
Sarah McLachlan - Angel

Var en litt rar versjon av sangen, menmen! Ligger her å kikker bort på en sovende Sanna, så jeg tar kvelden selv. I morgen skal jeg opp i 10'tiden, for jeg skal til Alex! Nattaa :)
Hallo! Har vært på BS med mamma i dag. Skulle egentlig bare bytte en tube-bh og benytte et 50% rabattkort på bikbok, men det ble vist to skjorter/gensere på meg også. 


Begge toppene fra Vero Moda.

Skinnjakke fra BikBok
Foto//privat Redigert//Picasa3 Kamera//Canon eos 1000D

Men nå må jeg fikse meg litt fort, skal til Sanna! Skulle kommet i 3 tiden, men shoppingturen kom litt brått på. Tror jeg slenger inn et innlegg i kveld, for jeg tar med kamera. Blogges!