Johanne Haugen -
Heii! Kom hjem for ikke så lenge siden, så har spist og bare slappet av. Har jo loket rundt i Åmot sideen 2 ellernoe i dag, så er ganske sliten. Vi var en tur hjemme hos Inger og så en film, før vi stakk bort til Fredrik der vi så Total Blackout på tv, kos! 


Hva har du gjort i dag?

Og forresten, har meldt meg på topplisten til denne jenta! Meld det på du også :)

Blogges! 

 
Eyyo! Skulle egentlig på Gladagen i Skotselv i dag, men når jeg ikke sto opp før 12 hadde jeg bare fått vært der i rundt 45 min. Såå jeg stikker til Åmot med Inger for å se Russerebusen ellernoe i den duren. Blir nok et par is i dette fine været! Shaveice ♥


Failet med størrelsen på bildet! Sorry, skal ikke skje igjen! Btw, fikk veldig bollemage..
Sko HM // ring og solbriller GLITTER //  shorts ?? // USA-singlet og basic singlet BIKBOK 

Blogges!
Haaii. Hadde rett og slett ikke tid til å legge ut outfit-bilde i dag, siden vi måtte reise. Og da har jeg jo selvfølgelig ikke tatt noen nå heller. Så da tror jeg kanskje jeg legger ut outfitbilde i morgen. Skal på Glad-dagen i Skotselva tror jeg! Se på bestejenta spille. 


randooom :) 
Blogges!


Heisann. Blogger nå direkte fra Bingen city! Måtte forflytte oss, så dro fra rene søpledynga til et nytt og rent rom som kommer til å se helt bombet ut i morgen! Legger ut outfit i morgen, i think. 
 
Rabarbara og jordbærsaft! LOVE

Har skrevet litt..

Godsokkene til mammanmin!


Måtte litt redigering til denne gangen!


Som sagt, blogger i morgen. Da kommer det outfit! 
Blogges! 
Jentami - smågodt - pringles - druer - iste ♥


Dette kalles kos, hihi :)

Blogges!
Heyoo! Sitter i seng og prøver å starte på presentasjonen til meg og Åse Marit, men det er virkelig ikke så lett som jeg trodde. Var sånn ok fornøyd når jeg fikk vite at jeg kom opp i Engelsk, men når jeg fikk temaet forandret det seg. Being different! Off, dette kan bli en lang dag og natt. Åse skal sove her, så vi skal vel klare å få mekket sammen noe. Men jeg tror jeg må forte meg å jobbe litt, sånn at det ikke ser ut som jeg har slækka mens hun har vært borte.
Og forresten, Åse er på korps, og når hun kommer tilbake skal hun innom butikken og kjøpe noe snadder som gir oss masse deilig motivasjon, håper jeg! Hva skal du i dag?


Her er vår oppgave, spennende. 

Blogges! 
Har prøvd meg litt ut i photoshop cs5 nå, er jo bare nybegynner, og det jeg har gjort er bare basics. Men jeg synes noen ble ganske kule. Skal vel prøve å trene opp litt mer skills snart, men akkurat nå har jeg ikke mer tid. Det er skole i morgen, så nå må jeg dusje og legge meg om ikke så lenge. Har fått vite at jeg kom opp i Engelsk prøvemuntlig, og i morgen får vi tema. spent! 

Utgangspunktet:

Ikke fult så nøye, men jeg skylder på at jeg er nybegynner! 
Blogges! 
Heyoo! Fikk ikke blogget i går, grunnet at de dro rundt 12, og da var jeg ganske så sliten. Bestii sov her i natt, og da vi så på bildene som ble tatt, fant vi ut at vi var ikke så veldig fotogene i går kveld. Må bare legge ut noen random bilder som ikke ser helt ille ut! Haha, enjoy :)
Fotogene sa du?!
Blogges!
Åmot! Hahahh 
Skal ta sol med bestejentaa, og må være der halv 3, så må forte meg veldiiig! Skal bare blogge bitteliitt før jeg tuurer opp med scooteren min. Tok et random bilde, uten sminke. Enjoy! Men nå må jeg nesten stikke, blogges! 


Guud så kul, og vått hår i tillegg!
Hallo! Våknet kl 12, og sto opp med det samme! Begynte å rydde, laget frokost og satt alle dørene på vidt gap, gjennomtrekk. Kan ikke få sagt hvor fint vær det har vært i dag, har spradet rundt i minishorts og singlet imens jeg ryddet på terrassen. Skal ha "grillparty" i morgen, det blir kos! 
Skal sette opp trampolinen etterpå, og hvis jeg hopper 30 minutter hver dag, så er det skikkelig bra trim! 

Ferskeen<3

Bloggees!

Heyhoe! Har vært på hytta siden mandag nå, eller, jeg har kjørt litt opp og ned på scooteren for å dusje da. Endelig i dag, reiste jeg og broren  min nedover på scooteren, mens resten av familien kommer i morgen. Vi skal bare slappe av og se på tv resten av kvelden. Kanskje se om vi finner noe å spise på, noe som kan bli vanskelig! 
Blogges!
Er på hytta, så jeg får kanskje ikke blogget så mye i påsken. Får vel bare kose meg her med et tonn med godis, potetgull og brus! Men nå som jeg har mopedlappen, kan jeg farte rundt hvor jeg vil. I dag orker jeg ikke kjøre, siden jeg akkurat sto opp.
Blogges! :)
Tuurer til Drammen fra Langebru!


Forrett og middag! Indrefilet :)


Sjokolademousseen min!

Banansplitten til ÅseMarit!

Hey, regninga


Ypsilonbrua
Godset - Sarpsborg, 5 - 2 <3

Blogges!
Halloo! I dag blir jeg 16 år. Mihih, kan øvelseskjøre lovlig med bil, og mopedlappen skal jeg ta snart. Fikk frokost på senga av verdens søteste jente. Stikker til Drammen etterpå, for å feire!
Blogges!
Sier bare kylling - smågodt - fruktsalat - smågodt - påskeegg - "champis" - jordbær - musikk og bestejenta såklart! 

Har bursdag om 1 time! Blogges.


Yummieee, ikkesant? 
Heeyhoe! I dag har jeg vært hos Åsemarit og lest litt til naturfagprøven i morgen, og syklet 1 mil! Hoho, merket at kondisen manglet da altså. Skal begynne å sykle hver dag, hva synes du om det, haha? Spiste pizza og brownies-is, SUNT! 

Soon skal jeg lese litt til mopedlappen, og jeg skal bake brownies siden jeg har bursdag på søndag. Skal ta med på skolen i morgen, for det passet så bra siste dagen før påske. Det er veeerdens beste brownies, bare så dere vet det! !Måtte retusjere over en hemmelig ingrediens i oppskriften. Har fått den av Åse Marit skjønner dere! Gleder meg bare til å lage den herlige kaken nå, naaaammiii. Skal forresten lage dobbel røre sånn at vi hjemme også kan kose oss litt, mihihi!

Kommer bilde av kaken etterpå. Blogges!
Jeg vil lese DIN blogg og se om jeg finner noen jeg kan bli fast leser på! Kom igjen, legg igjen bloggadressa di i kommentarfeltet. Er baree fast leser på noen få blogger, sååå! 

har funnet verdens søteste sang forresten, tycks?


Shorts/HM - Topp/HM - Belte/HM - solbriller/HM - sko/DNA 

Det ble ikke så bra bilde, og outfitet så heller ikke så bra ut. Grunnen til at bildet ble litt dårlig, kan vel være fordi det var lillebroren min på bare 4 år, som prøvde kameraet mitt for (første?) gang. Synes han var flink jeg, kanskje han skal bli fotograf når han blir stor, hehe :)  

Men jeg har masse å gjøre i dag! Nå skal jeg passe broren min, også skal jeg øve til musikkprøve i morgen, og jeg må lese litt til mopedlappen. Har kommet til side 40 av 180, og boken skal gjerne leses et par ganger. Wish me good luck! 
Hva skal du i dag? 

Blogges! Lots of things to do. 
Heisann! I dag måtte jeg bare hoppe opp av senga, etter å ha blitt vekt 4 ganger av mamma uten å huske noe av det. Hadde 10-15 min på å kle på meg, sminke meg, fikse håret, pusse tenna, pakke sekken, og ja alt det der! Kom ti minutter for sent på skolen. Åh, god start på dagen! 

Har akkurat kommet hjem og spist. Og nå har jeg bare å puggepugge på RLE-prøven i morgen! Har om de 4 trossamfunn. Bahai, mormonerne, sikhismen og jehovas vitner. Kan ikke akkurat si jeg gleder meg til å ha prøve i dette, men tror jeg har fulgt med nok i timen til at det skal gå sånn middels bra. 


Bukse/PIECES - Topp/HM - Hårpynt/HM - Ørepynt/CUBUS - ring/HM

Bildene ble veldig kornete, sorry for det!
Blogges! 
Skull egentlig bare ta antrekksbilder, men så ble det en liten fotoshoot i stedet. Er ikke veldig fornøyd med noen av bildene, så noen av de er litt rare, men det får bare gå. Søsteren min tok bildene. Jakke/HM - Skjorte/HM - Bukse/BIKBOK - Sko/DNA - Kjede/CUBUS - ring/GLITTER - Basic singlet/BIKBOK - ørepynt/?
Nå kommer virkelig sommeren for fullt! Det er kjempedeilig varme og sol. Hørte at dette var den varmeste våren på 40 år, og det kan nok stemme. Hadde utegym i solen i dag, det var litt for varmt for meg.
Sitter ute, i skyggen faktisk, og blogger. Pølsene og kotelettene ligger på grillen. Brus på bordet. Sola skinner, halv 6 på kvelden! Det er ikke dårlig :) tommel opp 

 GO SOMMERFEELING <3 

Blogges!
Heisann! I dag våknet jeg kl 11 og bestemte meg for å stå opp, spise frokost, rydde, bake kake og bare chille til mamma og pappa kom hjm kl 6. Har gjort alt sammen! Mamma har bursdag i dag, så vi har kjøpt gave og bakt kake til henne. Hun blir 35 år, hihi! 

Glemte forresten å vise dere den andre ringen jeg kjøpte i går! Synes den var så utrolig søøt. Er egentlig ikke noe stor fan av å ha ringer på meg, men det er veldig fint. Skal bli flinkere til å bruke det, nå som jeg har litt flere å velge i mellom. 
Har akkurat laget biff med fløtegratinerte poteter, bernaise og grønnsaker. Det var så utrolig godt, men jeg er vel egentlig ganske så mett nå! Skal se første episode i første sesongen av frustrerte fruer nå. Gleder meg til å se det, men kommer vel til å bli addicted! 


Ha en fin kveld videre alle sammen, det skal ihvertfall jeg! Blogges

 
Heisann! I dag har jeg vært på BS med littlesister! Synes jeg fikk kjøpt meg ganske mye for 2000 kr. Prøvde å handle mest på HM denne gangen, og det funket. Fant masse fint der! Må bare fortelle at vi spiste på LaBaguette, standaaard, hahah! Spiser alltid der når jeg er på BS, gjør du?Solbriller/HM&GLITTER Kjede/CUBUS Hårpynt/HM Ring/HM Øredobber/CUBUS 

Fikk tips av Martine Reitan om å begynne å se på Frustrerte fruer, så da starter jeg på første sesongen nå! /NOTABENE

Kjempesøt topp/HM Skjorte/HM
Jakke/HM (Veldig søt på!)Shorts/HM Highwaste olabuks/BIKBOK 

Hva synes du? Noe du likte? :)

Blogges! 

 
Heeei! Nå sitter jeg og søsteren min å ser på Norske talenter. Har akkurat spist hjemmelaget tacopizza, ikke feil. Skal være alene i helgen, så får se hva vi finner på for noe resten av helgen! 
Så bingobanden i stad forresten, må bare si at det er det råeste jeg har sett! Sitter å ler meg i hjel. Skjønner ikke at noen gamle folk tør å gjøre det der! Hahah, hva synes dere?

Den ble litt svidd, men utrolig god. Blogges!


Hvem ville du valgt? 
Har hatt besøk av bestejenta mi i dag, men vi har bare jobbet med en muntlig fremføring i matte, også var vi i Åmot en tur. Måtte jo selvfølgelig møte Daniel på moped, som klarte lappen i dag! Gratulerer<3 Det var noen fulle folk der, så politiet kom osv. Sånn er det i Åmot, liksom.


Love. Blogges!
Har hatt en god lang pause fra pc'n i dag, så jeg sovna på rommet! Men er digg å ikke bare tenke på facebook, men å faktisk kunne fokusere på lekser osv. Skulle egentlig ringe Martinejentami også, men jeg sovnaa, sorry! Blogger bedre i morra :)Digger alt sammen! Hva synes du? 
Ligger på rommet å gjør lekser. Hører på musikk med mobilen. Bare slapper skikkelig av i senga mi!
Tentamen i dag gikk helt greit helt til jeg kom til del 2, den var helt sykt vanskelig..
Blogges kanskjee i kveld!Tentamen i morra, sier ikke mer. Natta!

Hva synes du om bildene? 
Jaa, har matte-tentamen i morra så jeg må vel starte pugginga snart. Må nok se ekstra godt på prosent, sannsynlighet og målestokk, det er noe jeg ikke skjønner veldig mye av. Matte er et av de vanskeligste fagene, så jeg gleder meg ikke til i morgen akkurat.. Blogges kanskje senere! 


 Hva skal dere i dag? 

Som dere ser så er det ikke så myee, men legg merke til konvolutteneee! Hihi. Digger vesken, den var ikke feil nei. Headsettet fikk jeg fordi det fulgte med den nye mobilen til mormor, så det var egentlig ingen gave. Har jo ikke så stor familie, så jeg kunne jo ikke forvente noe mer. Har hatt en koselig kveld alt i alt :) 
 

Digg med smeltet lys på kaken! hahah
Kjappkjapp, gjestene kommer nå! Skulle bare vise dere outfitet mitt for bursdagen. 
 
Sorry for rot i bakgrunnen, og den stygge kurven med belter er fra steinalderen og skal kastes! Blogges :) 
Skal legge meg snart, skal bare slenge inn et innlegg og hente meg litt drikke. Disse skoene er såå kule! Har så utrolig lyst på de! Skal på shopping til neste lørdag, i think, så da får vi se, siden de koster 799,-! Skal feire familiebursdag i morra, så kanskje jeg får inn litt penger? Hvem vet.


 Hva synes du? 
Hei! Jeg sjekket som vanelig bloggene til folk, også kom jeg over ei jente som søkte etter nye header. Så da satt jeg igang å laget! Skulle linke til headeren i et innlegg. Tok ikke så lang tid å lage, for det var ikke så mye dilldall å fikse. En helt vanlig simpel header :) 

Uten bakgrunn (hvit)


Med bakgrunn (blomstrete)

Håper du liker de! 

Hva synes dere?  
Som alle vet så er det første April i dag, vår alle kjæres aprilsnarr-dag! Tror dette er første gangen jeg ikke har gått på en eneste narr! *stolt* Ikke det at så mange har narret meg i dag da. 
Hadde engelsktentamen i dag også, satt i 5 timer, fordi oppgavene var sykt vanskelig. Har en følelse av at det gikk ganske bra egentlig, så vi får se da. 


Black eyed peas - I just can't get enough

Jeg skal blogge bra i morra! Akkurat nå er jeg bare skikkelig trøtt og sliten! Har ikke noe å blogge om heller, så jeg drøyer det. Blogges!