Johanne Haugen -
Hei! Vet jeg ikk blogget i går, sorry, men jeg hadde ikke med meg kamera til Drammen, også hadde jeg ikke noen ting å blogge om når jeg kom hjem. Sloknet ganske fort! 

Nå stikker jeg i bursdag! See yaahhcambilde, yoyo 

Blogges!
Claude Kelly - Waste my time

Claude Kelly - I hate love (gammel)

Alexandra Stan - Mr Saxobeat (litt lei)

 

Har ikke så mye å gjøre i dag, bare øve og pugge til Engelsk-eksamen som jeg har i morgen. Får se om jeg kommer på noe å blogge om etterpå/i kveld. 

Synes om sangene? Hørt noen av de?

Blogges!
Hei! Ååå, jeg har nesten ingen sommerkjoler, bare en fra bikbok. Jeg har så lyst til å reise på shopping nå, eller bestille fra nettet. Jeg er egentlig ikke noe kjole-jente, heller shorts her, men kjoler er veldig fint! Vet ikke helt hvem jeg likte best, men kanskje de to i midten fra topshop? 

Hvem er din favoritt? Din mening om kjoler?

Blogges! 
Gratulerer med dagen, Norge! 
Våknet kl 12 i dag, så jeg orket ikke forte meg for å reise til Åmot, tok meg heller litt god tid og chilla før russetoget startet. Tok turen opp kl 3 for å få en parkeringsplass der. Fant fort Karoline, Jarle, Espen, Patryk, Silje og Helle som det endte med at jeg var med resten av dagen. De tok litt av med kameraet mitt kan man si..
Russetoget var bra, men det er liksom ikke like morsomt som før. Bare vent til 95'erne er russ, mihi! Da blir det såå mye bedre. Hahah! 
Gikk hjem i 6 tiden for å grille med familien, kos! Åsii, bestemin!

Renatiii!


Åmot er ganske så dødt etter russetoget er ferdig..

Hvordan har din 17 Mai vært? 

Blogges! 
Hey! Sorry for lite blogging om dagen, men jeg har ikke noen ting å blogge om. I dag var jeg på jobb fra 8 til 2. Så sykt stress å stå opp litt over 7 på en dag jeg kunne ligget lenge, har nemmelig fri fra skolen i dag. Har du?

Videre utover dagen skal jeg bare lese engelsk, og skrive opp noen regler og sånne små-ting, også skal jeg fordype meg i Frustrerte fruer, sesong 2! Loveit.


Ble faktisk fornøyd med det bildet!

Blogges! mmm, sulten! 

Blogges! 
Bollekake, haha

Har det kjempekoselig! Hva gjør du i kveld? 

Blogges!
Heiiaa! Tenkte jeg kunne legge ut outfitbilde i dag, siden jeg var så sommerlig kledd osv. 


Kom opp i, tamtarataaaa ENGELSK! Er sånn passe fornøyd, for det er bedre enn matte i allefall! Så da fikk vi temaet også, Nelson Mandela. Ehm, får bare begynne å pugge på regler og alt sånt. 

Forresten skal jeg på jobb i dag, i morgen og på mandag + 17 mai på tirsdag, så jeg skal ikke si for sikkert at det blir så mye blogging fremover. 

Hva skal du på 17. Mai?

Blogges!
Hallo! Må blogge nå, i pausen på Paradise Hotel. Er nemmelig en veldig viktig episode i dag, siden Kim må ta er viktig valg. Har vel fått med meg hver eneste episode denne sesongen, så nå lurer jeg bare på hva du synes om det? Men jeg må se videre, pausen er slutt strax.
Blogges!


Køøødddaa, men jeg blogger etterpå, har ingenting å blogge om nå.
Blogges! 
Hallo! Kom hjem for litt siden, etter å ha vært på fast five med en herlig gjeng. Den var litt anneledes enn sånne filmer jeg pleier å se, men den var faktisk ganske bra! Har ikke rukket å gjøre matteleksene til i morgen heller. Har egentlig ikke rukket noe i dag. 
På slutten av filmen var det en sykt fet sang, Don Omar -  Danza Kuduro! Satt der å digget den, men egentlig visste jeg at jeg hadde hørt den før:

 

Blogges!
Heyy! Skal snart på kino i Vikersund med noen folk for å se Fast five. Har aldri sett den før, men har hørt at den er veldig bra, så jeg ser frem til det! Må nesten fikse oss litt før vi går til Åmot for å ta buss. 

Har du sett den?

Blogges!
Hallo! Jeg har lyst til å lese din blogg og se om det er en blogg etter min interesse. Slenger gjerne med en kommentar for å nevne det. Så skriv bloggen din under her! 

Blogges!
Heiia! Nå sitter jeg ute i solsteiken med jordbær, solrik og Crème brulée, kunne ikke vært bedre? Har smurt bena mine inn med solkrem, så nå skal de godgjøre seg imens jeg chiller! Har noen lekser som må gjøres, også vet jeg ikke om jeg skulle tuure til Åse Marit i dag. Noen forslag til hva jeg kan gjøre? Hva skal du i dag?

Blogges!
oO_ayay | Blog | KWICK!FFFFOUND! | rO55l.jpg (JPEG Image, 800x1200 pixels)DreamcatcherНаивная.. | 43 фотографии

Rikke Lie - Better off ♥

Blogges! 
Hva synes du om bildene?

Blogges! 
Hei! Jeg registrerte meg akkurat på Sponsetblogg.no som kan hjelpe meg å få sponsorer til bloggen min. Jeg synes det er veldig bra at man kan registrere seg der og få hjelp, tusen takk! 
Har du registrert deg på Sponsetblogg.no? Isåfall, gjør det nå!  Registrer deg i dag. Blogges!
Yo! Sorry, men i dag har jeg vært skikkelig dårlig til å blogge! Har egetlig bare chilla. Jobbet leenge med det gym-prosjektet vi har til tirsdag, og nå må jeg gjøre RLE-lekser. Etter det skal jeg sove. Hva har du gjort i dag? Som et lite plaster på såret, her kommer noen bilder, eheh!

Var ikke så nøye med neglelakken da, for jeg skulle bare prøve det ut.Den fine rle boka. Har oppgave 1, 2, 3 og 4 i lekse til i morgen.. Har kommet halvveis!

Blogges!
Heyoo! Sitter i stua og kikker ut på det fine været som er utenfor vinduet. Hvor deilig hadde det ikke vært å funnet på noe ute nå? Men neiida, jeg sitter å jobber med gym-prosjekt, og etter det har j eg noen RLE-lekser som skal være ferdig til i morgen. Kunne jo sittet ute, men jeg orker ikke det sollyset på pc-skjermen, da ser man ingen ting. 

Hadde forresten tenkt til å vise dere neglene mine, men kameraet var tomt for strøm. Har lakket neglene i en fresh rosa, så lakket rødt over halve neglen etterpå. Det er ganske stilig. 


Her sitter jeg å spiser frukt, tjohei! Legg merke til tallerkenen, Max Mekker!

Bloggeees!
Hahah, ananas ja! En litt random overskrift men kom ikke på noe bedre. Sitter her å spiser ananas så det var jo derfor jeg kalte innlegget ananas. 
Har ikke gjort spennende som jeg kan skrive om her på bloggen, og da er det ikke så lett å finne på hva jeg skal blogge om. Skal se om jeg får tatt noen fine bilder ute i morgen, hvis det er sol og fint vær. Så til da, toodles!

Blogges! 
Hei! I stad laget jeg meg bruker på kupongkode, et nettsted der du får gratis koder som du kan bruke på online butikker. Du kan få masse rabatter osv, kjempelurt! Jeg vil tipse alle sammen om å lage seg bruker, hvis du synes det er greit å handle online da.

http://www.kupongkode.com/promo/19449  

Blogges!
Hey! Tror jeg har en fetish med å skrive engelske overskrifter. Synes bare det høres så mye bedre ut på engelsk enn på norsk. Håper ikke det er noe problem, men nok om det! 

Sitter i stua med pappa, broren og søstra mi, mamma er i Sverige med en venninne. Spiser den beste isen som er laget og frukt, namminam! Skal snart se på frustrerte fruer sesong 2 som jeg tuura til Åmot for å kjøpe i dag. Ble litt sånn hekta etter å ha sett den første sesongen kan man si. 
Ikke feil, nei!

Blogges!
Heisann sveisann! Har ikke noen ting, absolutt ikke noen ting å blogge om akkurat nå. Er egentlig bare trøtt og sliten, vil sove, men har sagt jeg skal til Åmot! Noen ganger kommer jeg på sånne skikkelig bra ting å blogge om, men innimellom er det helt tomt, er det sånn for deg også?

Fikk pappa til å kjøpe med Jordbær også! Jeg elsker jordbær, do you?

NAM<3 pictures_private

Forresten, ikke glem å sende inn forslag til Må Gjøre Videoen :)

Blogges!
Heeei. Nå er det min tur til å ha må gjøre video også! Skal ha det sammen med Inger Helen, men kommenter alle forslagene på min blogg! Er ikke helt sikker på dette, men når alle andre har gjort det så må jo vi også prøve? Haha, neida, dette blir gøy! 

Det er ikke sikkert vi kommer til å gjøre alt, kommer ann på hva vi trenger for å gjennomføre det, og hvis det er helt ille flaut, farlig, you name it. Ellers, kom med forslag!


BEST<3 Sommer!

Blogges!
Heiia! Har tatt skolebilder i dag, og jeg trooor det gikk sånn passe. Håper på at portrettbildene av meg ble fine, så jeg ikke trenger å være så flau når vi deler små bilder ut i klassen. Og ellers fikk vi slippe en time før, har loka rundt i Åmot et par timer, før jeg gikk hjem! 

Jeg er så sinnsykt trøtt, så jeg tror jeg tar meg en liten blund nå. Hvis ikke så finner jeg vel på noe annet. Kommer nok et innlegg til i dag!
Bukse BIKBOK // sko SKORINGEN // Topp HM // Ring GLITTER // Kjede HM // Øredobber BYOUNG

Blogges!
Hahah, random overskrift, men fant ikke på noe bedre! Har bare vært på skolen, så jeg kom nettopp hjem. Tenkte jeg skulle kose meg litt i dag, så jeg stakk innom på butikken å kjøpte meg namssii og Iste! Er egentlig ikke sikker på hva den saken heter, men den er gooood<3 
Den ser IKKE god ut, men den er sååå god. Luftig bolle? med nugatti-greie og karamell inni, og nøttene på toppen smaker ingenting. 

Blogges!
Heii Bloggen! I dag var jeg på Magasinet med Inger for å kjøpe sko. Skulle egentlig bare ha de conversene og ikke noe mer, men den taktikken funket ikke. Sier ikke nei til noen nye klær, never! Spiste på McDonalds også. Pommes frites, chicken nuggets og sjokolademilkshake, fysøren jeg er sunn! 


Skjell-kjede HM // Ring GLITTER // Neglelakker CUBUS & BIKBOK


Smoothing lotion HM // Hårspray HM // Hårbørste GLITTER

Sko HM // Converse SKORINGEN

Genser & topp HM


Shorts BIKBOK

Hva synes du? Likte du det?

Blogges! 
Hey! Hadde prøvemuntlig i dag, som dere vet! Hadde vel ikke pugget så mye, eller skrevet så mye, men det gikk sånn passe greit. For de som ikke visste det, gikk jeg opp med Åse Marit. HAdde egentlig vært fornøyd med en 3'er, men vi fikk 4'er begge to. So happy, haha! 
Dro på jobb etterpå, og det er det jeg har gjort i dag. Hva har du gjort? 

MattyBRaps - coming home 
Synes den er så sykt søt på starten! 
Blogges! 
Hallo! Har vært med Åse Marit hver eneste dag denne uka, og jeg begynner ikke å bli lei en gang, hoho. For det meste har det jo vært på grunn av dette eksamensgreiene. Siste dagen å lese på i dag, for i morgen braker det løs. Har en litt bad feeling, men håper på det beste! 
Skal bare fikse litt på powerpoint-presentasjonen og manuset, før det skal printes ut. Så skal vi vel kjøre igjennom før vi skal sove. Får nå se om jeg sover godt i natt, føler ikke at jeg gruer meg så veldig! 

Tror jeg skal ha den som header, men fikk den ikke til å passe inn i headern på bloggen.. Den er i 700px

Blogges!