Johanne Haugen -
Heiiaa! Tenkte jeg kunne legge ut outfitbilde i dag, siden jeg var så sommerlig kledd osv. 


Kom opp i, tamtarataaaa ENGELSK! Er sånn passe fornøyd, for det er bedre enn matte i allefall! Så da fikk vi temaet også, Nelson Mandela. Ehm, får bare begynne å pugge på regler og alt sånt. 

Forresten skal jeg på jobb i dag, i morgen og på mandag + 17 mai på tirsdag, så jeg skal ikke si for sikkert at det blir så mye blogging fremover. 

Hva skal du på 17. Mai?

Blogges!
Heiia! Har tatt skolebilder i dag, og jeg trooor det gikk sånn passe. Håper på at portrettbildene av meg ble fine, så jeg ikke trenger å være så flau når vi deler små bilder ut i klassen. Og ellers fikk vi slippe en time før, har loka rundt i Åmot et par timer, før jeg gikk hjem! 

Jeg er så sinnsykt trøtt, så jeg tror jeg tar meg en liten blund nå. Hvis ikke så finner jeg vel på noe annet. Kommer nok et innlegg til i dag!
Bukse BIKBOK // sko SKORINGEN // Topp HM // Ring GLITTER // Kjede HM // Øredobber BYOUNG

Blogges!
Eyyo! Skulle egentlig på Gladagen i Skotselv i dag, men når jeg ikke sto opp før 12 hadde jeg bare fått vært der i rundt 45 min. Såå jeg stikker til Åmot med Inger for å se Russerebusen ellernoe i den duren. Blir nok et par is i dette fine været! Shaveice ♥


Failet med størrelsen på bildet! Sorry, skal ikke skje igjen! Btw, fikk veldig bollemage..
Sko HM // ring og solbriller GLITTER //  shorts ?? // USA-singlet og basic singlet BIKBOK 

Blogges!

Shorts/HM - Topp/HM - Belte/HM - solbriller/HM - sko/DNA 

Det ble ikke så bra bilde, og outfitet så heller ikke så bra ut. Grunnen til at bildet ble litt dårlig, kan vel være fordi det var lillebroren min på bare 4 år, som prøvde kameraet mitt for (første?) gang. Synes han var flink jeg, kanskje han skal bli fotograf når han blir stor, hehe :)  

Men jeg har masse å gjøre i dag! Nå skal jeg passe broren min, også skal jeg øve til musikkprøve i morgen, og jeg må lese litt til mopedlappen. Har kommet til side 40 av 180, og boken skal gjerne leses et par ganger. Wish me good luck! 
Hva skal du i dag? 

Blogges! Lots of things to do. 
Heisann! I dag måtte jeg bare hoppe opp av senga, etter å ha blitt vekt 4 ganger av mamma uten å huske noe av det. Hadde 10-15 min på å kle på meg, sminke meg, fikse håret, pusse tenna, pakke sekken, og ja alt det der! Kom ti minutter for sent på skolen. Åh, god start på dagen! 

Har akkurat kommet hjem og spist. Og nå har jeg bare å puggepugge på RLE-prøven i morgen! Har om de 4 trossamfunn. Bahai, mormonerne, sikhismen og jehovas vitner. Kan ikke akkurat si jeg gleder meg til å ha prøve i dette, men tror jeg har fulgt med nok i timen til at det skal gå sånn middels bra. 


Bukse/PIECES - Topp/HM - Hårpynt/HM - Ørepynt/CUBUS - ring/HM

Bildene ble veldig kornete, sorry for det!
Blogges! 
Skull egentlig bare ta antrekksbilder, men så ble det en liten fotoshoot i stedet. Er ikke veldig fornøyd med noen av bildene, så noen av de er litt rare, men det får bare gå. Søsteren min tok bildene. Jakke/HM - Skjorte/HM - Bukse/BIKBOK - Sko/DNA - Kjede/CUBUS - ring/GLITTER - Basic singlet/BIKBOK - ørepynt/?
Kjappkjapp, gjestene kommer nå! Skulle bare vise dere outfitet mitt for bursdagen. 
 
Sorry for rot i bakgrunnen, og den stygge kurven med belter er fra steinalderen og skal kastes! Blogges :) 

genser//Indiska bukse//Veromoda belte//Cubus skjerf//Ginatricot

Sorry for lite blogging, men har ingenting å blogge om!

genser//bikbok bukse//bikbok